| ШОУРУМ


Доказаният опит на екипа ни в проектирането на интериорни пространства показва първостепенното значение на меката седална мебел – организирана, като централна седална група, локален сет или за индивидуален релакс. Обезпечаваща, комфорта на общосемейни и социални контакти, почивка, игри и занимания.

Предлагаме бранд, който да отговаря на специфичното търсене на нашият пазар, както за жилищни, така и за обществени атмосфери. И така от месец април на 2016г.  Interior Dada Showroom е оторизиран представител на AURORASOFA – 100% MADE IN ITALY. Един различен свят, инспирация и удовлетворение от тази категория мебели.

В нашият шоурум са експонирани някои от „хитовете“ на последната колекция. Както и илюстрация и демонстрация за цялостната продуктова листа.


| ИНТЕРИОРЕН ДАДА ШОУРУМ


ИНТЕРИОРЕН ДАДА ШОРУМ се отличава с пространствения си дизайн, който декларира критериите на обслужващия Ви екип.

В пространството са експонирани две групи продукти:

  • Мебели – продукт – дизайн – Dada Project Studio – произведени в България
  • Елементи за обзавеждане на жилищни, обществени и офис интериори от водещи италиански производители.

Първата група насочва към възможността за индивидуален подход към всеки клиент, респективно интериор. Персонално проектиране, производство, доставка и монтаж.

Втората група препраща към доказаното качество на брандове, които INERIOR DADA SHOWROOM дистрибутира. Те са селектирани така, че да покриват специфични изисквания от отделния сет до цялостния интериор.

Продуктите са последни колекции и стилистично са от изискан шик до дискретен лукс. Винаги идеална комбинация между удобство и оригиналност. Добрият баланс между двете групи гарантира добрия резултат между естетика и бюджет.

Пълната каталожна илюстрация, множеството мостри на материали и визуализации на атмосфери са щедро предоставени на Вашето внимание. На разположение е и екипът на DADA с професионалното си познание за продуктите. Дизайнери с пространствено виждане за разположение и универсален усет към форма, материали и цветове.

Добре дошли! Ние ще сме Вашият партньор за верния път до един нов хармоничен интериор!

Допълнителна информация можете  да намерите тук