| AURORASOFATERRA DI DIVANI


AURORASOFA е модерна компания за производство на дивани и фотьойли с динамичен и гъвкав дизайн, който включва седални модули за индивидуални композиции.

Създадена първоначално със занаятчийски дух през 1997г., днес AURORASOFA е известен италиански производител. Много от нещата заложени в началото не са се променили: воля за иновации и създаване на дизайн, качество, етика и уважение към цялостния процес на производството.

Основният принцип, който е възприела фабриката в своята работа – това са естетични и функционални дивани, които отговарят на всички международни стандарти.

AURORASOFA изповядва устойчива естетика, форма на изчистената линия и материали, осигуряващи комфорт и покрития на тапицерията в текстил и кожа от високо качество.

Инспирациите към моделите са виртуозна илюстрация за това как се раждат идеите…и думите стават излишни!

И все пак да споделим, кое мотивира избора ни на този бранд. Това, че  „абсолютната неповторимост“ на тези мебели е не само красота на форми, а и физическо докосване до качеството на използваните материали.

  • Меки цветове
  • Стабилност на структурата на текстила
  • Фини ръчно изработени декорации
  • Кожи – естествени и изкуствени с компактна дебелина
  • Оптимален баланс цена – качество
  • Отлично производство, отговарящо на всички европейски стандарти

Наличен е естетичен и функционален обхват, който варира от класически до съвременен и придава на интериора цялото очарование в ясен и последователен стилистичен път. Всеки продукт има оригинална идея, развита от доказани архитекти и дизайнери, и всички най-добри ресурси съществуващи в областта на технологиите.

AURORASOFA предлага решенията на утрешния ден. Резултатът е 100% произведено в Италия, както и вече доказания потенциал за големия потребителски интерес в България.

ДОЗА КОМФОРТ,  ВИСОКО КАЧЕСТВО И АТРАКТИВНИ ЦЕНИ от AURORASOFA ще намерите в  Interior Dada Showroom на ул. И. Денкоглу 2